مکدوس یا مقدوس یک نوع ترشی عربی برای کشورهای اردن - لبنان - فلسطین است که در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،مکدوس یا مقدوس یک نوع ترشی عربی برای کشورهای اردن - لبنان - فلسطین است که در واقع بادمجان پرورده با گردو و روغن زیتون است که با مزه ای فوق العاده بی نظیر خود در کنار خوارک عربی مثل حمص یا دلمه ها سرو می شود.

ترشی عربی مقدوس بامزه ای بی نظیر

بادمجان ریز کوچک: 1 کیلو
گردو خرد شده : 100 گرم
سیر: 10 حبه
فلفل دلمه ای قرمز : 150 گرم
چیلی قرمز فلفل ریز تند : 1 عدد
نمک دریایی
روغن زیتون بکر

طرزتهیه

داخل قابلمه مقداری آب بریزید و بزارید به جوش بیاد . همین که جوشید بادمجانهای ریز رو بریزید در آن و روی آنها را یک بشقاب بگذارید تا بادمجانها نیایند روی آب درب قابلمه رو بگذارید تا به مدت 10 دقیقه بادمجانها بجوشند.

حواستان باشد بشقابی نگذارید که به گرما حساس باشد و بترکد.

حالا بادمجانها را دونه دونه خارج کنید بزارید در ابکش و کلاهک هاشون رو به ارامی جدا کنید حالا با کمک بک کارد شکم بادمجانها رو چاک بدهید و توی هر کدام نصف قاشق چای خوری نمک دریایی بریزید و بگذارید داخل ابکش بعد که همه بادمجانها تمام شدند روی آنها دوباره بشقاب بگذارید تا اب بادمجانها برود به مدت نیم الی یک ساعت

حالا بروید سراغ فلفل دلمه ای ها و خوب با رنده ریز رندشون کنید

فلفل چیلی را هم تخم هایش در بیاورید و ریز خرد کنید. سیر ها رو خیلی ریز خرد کنید یا رنده کنید.

گردو رو با گوشت کوب بکوبید اما کاملا له نکنید بگذارید مقداری دانه درشت داشته باشد .

حالا گردو را با فلفل و سیر مخلوط کنید خیلی کم اندازه نصف قاشق نمک دریایی بپاشید و شکم بادمجانها را با آن پر کنید.

یک شیشه کاملا تمیز و خشک حاضر کنید بادمجانها رو دانه دانه با حوصله داخل شیشه کیپ هم بچینید .

اصلا فاصله نگذارید بینشان تا جایی که میتوانید بادمجانها رو فشرده بچینید .

بعد از اتمام کار در شیشه رو با یک دستمال توری ببندید و شیشه رو برعکس کنید نیم ساعت الی 45 دقیقه دیگه به این حالت بماند و اگر ابی داخل شیشه داشته باشد خارج بشود.

دستمال را بردارید و روغن زیتون رو روی بادمجانها بریزید. یک کارد حاضر کنید و کناره های شیشه فرو کنید تا روغن زیتون به همه جای بادمجونها برسد و کاملا روی بادمجانها را بپوشاند

درش را محکم ببندید و بگذارید داخل کابینت یا اتاق چک کنید اگر بادمجانها روغن رو به خودشون کشیده بودند و سر شیشه خالی بود باز روغن اضافه کنید. چون اگر بادمجونها با روغن زیتون پوشیده نباشند فاسد میشوند.

یک هفته نگه دارید و بعد نوش جان کنید. بعد از یک هفته میتوانید داخل یخچال منتقلش کنید اما چون روغن زیتون داخل یخچال سفت می شود باید هر بار قبل از مصرف 1 ساعت بیرون از یخچال بزارید تا روغن زیتون هم دمای محیط بشود .

در لبنان داخل مواد گردو مقداری انار دون شده هم میریزن اگر دوست داشتید میتونید اضافه کنید.
 اگر دسترسی به چیلی قرمز نداشتید به جاش میتونید مقداری پودر فلفل تند اضافه کنید.
گرفتن اب بادمجونها و در اخر برعکس گذاشتن شیشه محتوی بادمجون برای جلوگیری از فاسد شدن مکدوس خیلی مهمه رعایت کنید.

منبع:الکوثر

انتهای پیام/

طرز ترشی عربی مقدوس بامزه ای بی نظیر

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.